Панеска и Димоска го решија Борец

ЖФК Тиверија го реши натпреварот во второто полувреме постигнувајќи 3 гола против екипата на Борец.

За ЖФК Тиверија на овој натпревар настапија: Панчурова, Недева, Бошеска, Ѓорѓиева, Николова, Ристовска – к, Велкова С, Панеска, Велкова Р, Димоска и Николовска.

Во игра влегоа и: Јосифова, Михајлова, Цунева и Бошевска.

Стрелци за ЖФК Тиверија: Панеска х 2, Димоска

Линк од натпреварот.

Во наредното коло Тиверија ја пречекува екипата на Топ Гол од Битола.