Нова голеада на Тиверијанките

Денес, 27 март се одигра 19то коло во ПЖФЛ.
ЖФК Тиверија гостуваше во Битола против екипата на Атлетико, каде што забележа убедлива победа со конечен резултат 9:1.

За ЖФК Тиверија настапија: Панчурова, Бошеска, Недева, Николова, Бошевска, Ристовска (к), Велкова С, Панеска, Велкова Р, Николовска, Димоска.
Во игра влегоа и: Јосифова, Михајлова, Цунева, Василева И, Василева В.

Стрелци за ЖФК Тиверија: Димоска х4, Велкова С х2, Николовска, Ристовска, Панеска.